X
تبلیغات
رایتل






چربی چیست؟

مانند پروتئین و کربوهیدرات ، چربی یک منبع انرژی است. بدن انسان obtains چربی شده توسط
مصرف گوشت قرمز ، مواد غذایی را از گوشت ، و روغن های پخت و پز.



نقش ها و مزایای چربی؟

-- منبع انرژی است
-- کمک می کند تا از جذب ویتامین های محلول در چربی از قبیل ویتامین ، د ، پست ، و K
-- محافظت از اندام ها در داخل بدن
-- یک منبع اسیدهای چرب ضروری است که بخشهایی از غشای سلولی است.

-- چربی حیوانی دارای چربی است که نقش مهمی در سنتز
طرفدار از این ویتامین ، هورمونهای جنسی ، و صفرا.
precursors هستند و بسیاری از مواد مهم در بدن است.
تفاوت از هر نوع روغن های نباتی چه هستند؟

همه انواع روغنهای گیاهی فاقد کلسترول ، با این حال ، خود را پروفیل اسید چرب
متفاوت است. اسیدهای چرب به 3 گروه تقسیم می شوند :

اسید چرب اشباع (SFA) یافت شده است اغلب در روغن از حیوانات و برخی از
روغنهای گیاهی مثل روغن نارگیل و روغن نخل.


روغن و برنج سبوس.

اسید چرب اشباع نشده (PUFA) است در بر داشت بیشتر در روغن آفتابگردان ، روغن ذرت ،
و روغن سویا.

انواع اسید چرب در نتیجه پروفایل های مختلف در خواص نفت و اثرات مختلف
بر بهداشت. آن است متوجه شد که افزایش اسید چرب اشباع شده در سطح کلسترول خون.
اسید چرب Monounsaturated کمک می کند کاهش کلسترول بد (LDL - Ç)
اسید چرب اشباع نشده در حالی که هر دو باعث کاهش کلسترول خوب (HDL - Ç)
و کلسترول بد (LDL - Ç).
Monounsaturated اسید چرب (MUFA) است در بر داشت بیشتر در روغن زیتون ، روغن کانولا ،


چیزهایی که نگاهی به روغنهای پخت و پز در هنگام انتخاب سالم چه هستند؟

به گزارش "تایلندی غذای خوب قلب پروژه" توسط بنیاد قلب تایلند
تحت حمایت رویال و دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه Mahidol ،
برای انتخاب روغن های نباتی که نمی تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی افزایش نیست ،
عوامل زیر باید در نظر گرفت :


-- میزان اسید چرب اشباع (SFA) به Monounsaturated اسید چرب (MUFA)
برابر با 1 : 1.5-2
-- اسید چرب اشباع نشده (PUFA) باید کمتر از Monounsaturated اسید چرب (MUFA)

2. ویتامین ای
-- نسبت به پست ویتامین در روغن بایستی بیشتر از 2mg./100g.

کینگ روغن سبوس برنج روغن نباتی بود که توسط تایید شده است "تایلندی غذای خوب قلب پروژه"
1. اسید چرب مشخصات


اسید transfatty چیست؟

اسید چرب ترانس در یافت می شود جزئی hydrogenated روغن.
فرآیند هیدروژنه کردن روغن است که بیشتر جامد و در نتیجه دیگر سرخ برای زندگی است
روغن پخت و پز و عمر مفید طولانی تر در محصولات پخته شده.

روغنهای هیدروژنه استفاده می شود در مورد استفاده در کوتاه و مارگارین.
آن است متوجه شد که اسید چرب ترانس افزایش LDL و کلسترول HDL کلسترول کاهش می یابد.



ادیکالهای آزاد چیست؟

رادیکال های آزاد می تواند شکل گرفت زمانی که اکسیژن تداخل با مولکول های خاص.
این عمل اکسیداسیون سلولی نامیده می شود. رادیکال های آزاد که باعث حمله به سلول های چند
بیماری ها از جمله سرطان و انحطاط سلول بود.

فعالیت های متعددی هستند که می تواند رادیکال های آزاد در بدن از جمله علت مصرف وجود دارد.
مواد غذایی اکسیده ، مصرف سیگار ، دریافت نوعی از اشعه ، و غیره.

آنتی اکسیدان ها موادی که با خیال راحت می تواند با رادیکال های آزاد و عمل ارتباط برقرار کردن
به عنوان سپر در جلوگیری از رادیکال های آزاد را از سلول های آسیب رسان. آنتی اکسیدان بسیار مهم است ویتامین ای ،
که در روغنهای گیاهی یافت می شود. در روغن سبوس برنج ، یکی دیگر از آنتی اکسیدان به نام Oryzanol وجود نداشته باشد ،
است که موثرتر از پست ویتامین در مبارزه با رادیکال های آزاد.




Oryzanol چیست؟


و مبارزه با رادیکال های آزاد. Oryzanol در انواع مختلف برنج وجود دارد
و corns. این نشد که بیشترین مصرف سبوس برنج و برنج روغن سبوس.
Oryzanol آنتی اکسیدان های طبیعی است که کمک می کند کاهش سطح کلسترول خون است


چه بخشی از برنج ، سبوس برنج است؟

سبوس برنج لایه نازک از برنج قهوه ای است.

این بخشی از مغذی ترین برنج است. سبوس برنج در ویتامین ها و مواد مغذی بالا است.


آیا cloudiness از روغن پخت و پز در یخچال همکاران با چربی؟

کلیه روغن های پخت و پز حاوی اسید چرب اشباع شده. در دمای پایین ، همه آنها
می تواند تبدیل به ابری ، اما در زمان های مختلف. cloudiness برای نفت وجود داشته است بی ربط
هنگام انتخاب روغن پخت و پز که در جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

توجه باید در MUFA بالاتر باشد وقتی که در مقایسه با پرداخت PUFA
و از مطالب پست ویتامین بیش از 2mg/100g