سبوس برنج لایه قهوه ای برنج قهوه ای است. این بخشی از مغذی ترین برنج
است. سبوس برنج در ویتامین ای و Oryzanol ، که مواد طبیعی است که کمک می
کند کاهش کلسترول خون و مبارزه با رادیکال های آزاد غنی است.
علاوه بر این ، از 20 ٪ از مصرف سبوس برنج جوانه برنج است ، برنج روغن
سبوس برنج در روغن و یا مواد غذایی طبیعی غنی است. بنابراین ، در ژاپن ،
آن را به عنوان "قلب نفت شناخته شده است".
به منظور رسیدن با
کیفیت بالا در سبوس برنج ، روغن ، شرکت متوجه اهمیت انتخاب مواد اولیه.
سبوس برنج است که برای استخراج نفت استفاده می شود باید تازه در درون
ندارد بیش از 24 ساعت برای حفظ ویتامین ها و تغذیه milled. علاوه بر این ،
این شرکت با استفاده از فناوری های پیشرفته را در انتخاب مصرف سبوس برنج
با استفاده از الکترو مکانیک نمونه برای یادداشت برداری نمونه برداری سبوس
برنج و NIRS (نزدیکی به سیستم های مادون قرمز) برای ارزیابی کیفیت مواد
اولیه. پیشرفته ترین سیستم در جهان فناوری ، تضمین می نماید که برای
ارزیابی سریع و دقیق در داخل تنها دو دقیقه در حالی که روشهای دیگر مرسوم
است طول می کشد تا سه ساعت است.
سبوس برنج در تولید نفت و کیفیت فرآیند کنترل شامل از سه مرحله مهم : Rice Bran Oil Extracting Process Rice Bran Oil Refining Process Laboratory Quality Control |