روغن سبوس برنج کنیگ

http://www.viragraphic.com/images/Brochure/king003-B.jpg



روغن سبوس برنج محصولی شگفت انگیز گرفته شده از پوسته خارجی و قهوه ای رنگ برنج بنام   "bran "می باشد که متفاوت از شلتوک است.

روغن سبوس برنج "کینگ" یک روغن پخت و پز جدید است که نسبت به روغنهای پخت و پز دیگر دارای یکسری فوائد و خواص موثر در سلامت می باشد و درژاپن، آمریکا و اروپا بنام روغن "سلامت" شناخته شده است.

روغن "کینگ"کاهش دهنده کلسترول خون بهتر از روغن زیتون می باشد، این روغن همچنین منبع بزرگی از آنتی اکسیدانهاست، توازن چربی های موجود در روغن سبوس برنج با مقدار توصیه شده از سوی سازمان بهداشت جهانی و انجمن قلب آمریکا در یک راستا می باشد، این روغن همچنین غنی از ویتامین E بوده، تغذیه کننده پوست  بوده و خواص ضد چروکی را برای پوست دربر دارد.

 روغن سبوس برنج "کینگ" از برنج تایلندی بدون GMO تهیه شده است و شاخصه های استاندارد غذایی مناسب قلب تایلند را که پروژه ای سازماندهی شده تحت نظارت سازمان قلب تایلند و به سرپرستی دانشکده سلامت ملی دانشگاه "Mahidal" تایلند می باشد را دارا ولوح مربوطه رادریافت نموده است.


۱-جدید

2-با خواص شگفت انگیز

3-مفید برای بیماران دیابتی

4-مخصوص سرخ کردنی و سالاد

5-کاهش دهنده کلسترول خون

6-دارای نقطه دود بالا(245-257)